Έρωτας και πόλεμος

Τρίτη 2 Οκτώβρη. … Εγώ ήμουν πραγματικά σκληρός – και το ίδιο κι εκείνος. Και πηγαίναμε μπρος και πίσω… Και μετά ερωτευτήκαμε, εντάξει; Όχι, πραγματικά, μου έγραψε όμορφες επιστολές και είναι πραγματικά σπουδαίες επιστολές.

Αυτά είπε χτες το ψόφιο κουνάβι – για τον Kim (φυσικά) και την «ερωτική αλληλογραφία» τους. Ίσως θέλει να κάνει την Μελάνια να ζηλέψει…

Όλα κι όλα όμως!!! Πρέπει να το παραδεχτείτε! Σας τα είχαμε πει έγκαιρα. Εδώ και τρεις βδομάδες. Με τίτλο «very warm…» (Μην ρωτήσετε που τα ξέρουμε! Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τίποτα περισσότερο απ’ αυτό: κβαντική σύζευξη!…).

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν την ασταμάτητη μηχανή της 11ης Σεπτέμβρη:

Τελικά αυτοί οι ασιάτες είναι απίστευτοι!!! Ο βορειοκορεάτης Kim έστειλε πριν 4 ημέρες ένα «πολύ θερμό» (όπως λένε οι αμερικάνοι) ραβασάκι στο ψόφιο κουνάβι, όπου του λέει (περίπου) ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, και θέλει να ξανασυναντηθούν!… Ίσως, ανάμεσα στις καρδούλες, να του τόνισε ότι «να, και στην εθνική παρέλασή μας [έγινε χτες] δεν θα ξαναδείξουμε τους βαλιστικούς μας πυραύλους, για να μη νομίζεις ότι σε απατώ!»… Ψιλό γαζί πάει το δούλεμα, αλλά συνεχίζει!

Αφού υπάρχουν τέτοια αισθήματα, γιατί το ψόφιο κουνάβι συνεχίζει να είναι πραγματικά σκληρός; Επειδή αυτό θέλουν οι σωματοφύλακες βέβαια. Κι αυτός πηγαίνει “μπρος πίσω”, ίσως από κεκτημένη ταχύτητα…

Ή επειδή “ακόμα κι αν έχουν καρδιά” οι μαριονέτες έχουν, κυρίως, θράσος…

Comments are closed.