Ύαινες made in greece

Σάββατο 29 Σεπτέμβρη. Έξι παλαιστίνιους διαδηλωτές (εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι 12 και 14 χρόνων) σκότωσε χτες ο ισραηλινός στρατός στη λωρίδα της Γάζας. Τραυμάτισε καμιά 500αριά. Συνολικά οι δολοφονημένοι της «μεγάλης πορείας της επιστροφής» έχουν ξεπεράσει τους 180· ενώ οι τραυματισμένοι (πολλοί σακατεμένοι) φτάνουν τις 20.000.

Καλείται, λοιπόν, η ευαίσθητη ιντελιγκέντσια του λαού και του τόπου να στείλει μια επιστολή (ανοικτή κατά προτίμηση) στο κυτίο παραπόνων του ελληνικού γκουβέρνου, ζητώντας του να κρύψει κάπως την ενίσχυση αιμοβόρων καθεστώτων στην περιοχή.

(Αστειευόμαστε!!! Φυσικά και είναι συνένοχη η «ευαίσθητη ιντελιγκέντσια»!!! Τόσα «προγράμματα πανεπιστημιακών ανταλλαγών» παίζουν με το Τελ Αβίβ… Πληρώνονται οι άνθρωποι. Πληρώνονται σε μετρητά και σε είδος οι διανοούμενοι του κανιβαλισμού….

Αλλά δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, έτσι δεν είναι; Πόσο απασχολούν οι κατά καιρούς “επώνυμες δολοφονίες”; Ε, οι “ανώνυμες” Εκεί θα πρέπει αυτή την βδομάδα να απασχολήσουν Εδώ 506 φορές παραπάνω! Ο γνωστός ντόπιος μικροαστισμός ρατσισμός / φασισμός τις στηρίζει κι αυτές…

Ή δεν επιτρέπεται το πένθος και η οργή για τις δολοφονίες των Άλλων λόγω μεροληψίας;)

 

Comments are closed.