Προσοχή στην κασετίνα!

Δευτέρα 4 Ιούνη. Όταν το ψόφιο κουνάβι πρωτοσυμφώνησε να συναντηθεί με τον Kim – little rocket man, για λόγους που μόνο στην ματαιοδοξία του μπορούν να αναζητηθούν, παρήγγειλε και τα αναμνηστικά «νομίσματα» της φωτογραφίας.

Μετά την ακύρωσε την συνάντηση – και κάποιοι είπαν: και με τα αναμνηστικά τι θα γίνει; Σύμφωνα με τα ως τώρα νεώτερα το ραντεβού θα γίνει, οπότε δεν θα πάνε χαμένα.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά· μπορεί να μάθετε απ’ αυτά περισσότερα από όλες τις mainstream βαθυστόχαστες αναλύσεις. Στην μία όψη το άσπρο σπίτι κι ένα αεροπλάνο και «visit of the president Donald J. Trump»… Στην άλλη οι δύο σημαίες (με την αμερικανική ελαφρά μεγαλύτερη…) και οι δύο μούρες. Και στη γύρα πάλι οι united states με μεγαλύτερα γράμματα απ’ την democratic people’s (έχει πολλά γράμματα ρε γαμώτο…)

Έχει έναν διάλογο με την ιστορία το ψόφιο κουνάβι! Και ελπίζει ότι μπορεί να την εξαγοράσει, με χάντρες και καθρεφτάκια… Που είναι το παράξενο; Το έχουν πάθει πολλοί και στα μέρη μας, πολιτικές βιτρίνες και μη.

Comments are closed.