Μακεδονία

Τετάρτη 10 Γενάρη. Προς το παρόν κάτι μικρό, αφού θα πρέπει σύντομα να γίνουμε πιο αναλυτικοί: η Αθήνα εκτός απ’ το να “σπρώχνει” υπόγεια του ντόπιους εθνοφασίστες (κάθε είδους, προέλευσης και μηχανισμών, συμπεριλαμβανόμενου του παπαδαριού), ποντάρει επίσης υπόγεια και στις κινήσεις των ανάλογων απ’ την άλλη μεριά των συνόρων.

Με το καθόλου ευφάνταστο “λεγόμαστε Μακεδονία” οι οπαδοί του Γκρουέφσκι (πρώην πρωθ.) εντός και εκτός μακεδονικού κράτους (κυρίως στη βόρεια αμερική) ετοιμάζονται να βάλουν τρικλοποδιές στον Zaev και την κυβέρνησή του. Υποψιαζόμαστε ότι το ουσιαστικό τους κίνητρο δεν είναι το «όνομα» (όπως δεν είναι ούτε στο ελλαδιστάν…). Το κίνητρο των ακροδεξιών στην επικράτεια του μακεδονικού κράτους είναι ότι δεν θέλουν να πιστωθεί στους σοσιαλδημοκράτες του Zaev μια κάποια διεθνής αναβάθμιση του κράτους, είτε με την ένταξη στο νατο, είτε (κυρίως) με την οριστικοποίηση ενός χρονοδιαγράμματος ένταξης στην ε.ε.

Εν τω μεταξύ οι έλληνες «το όνομά μας είναι η ψυχή μας» διασκεδάζουν σα νονοί: διαγωνίζονται στο κατάλληλο όνομα για την «μικρή»….

Comments are closed.