Εθελοντής, αλλά ψεύτης

Τετάρτη 1 Νοέμβρη. Άγνωστο πόσους έλληνες έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή του το ψόφιο κουνάβι· εκτός, φυσικά, απ’ την πολύτιμη συνάντησή του με τον ψόφιο κοριό. Ωστόσο κάποιος με το κοινότοπο (και από ιστορική άποψη εφιαλτικό) όνομα Γεώργιος Παπαδόπουλος απειλεί να πάρει το ψόφιο κουνάβι στο λαιμό του. Ήταν μέλος του προεκλογικού συνεργείου του το 2016 για 3 μήνες, δικηγόρος, και εμφανίζεται τώρα να ομολογεί ότι υπήρξαν (ή επρόκειτο να υπάρξουν;) «επαφές» μεταξύ της προεκλογικής ομάδας του ψόφιου κουναβιού και ρώσων (με προοπτική μια συνάντησή του με τον Πούτιν)… Με σκοπό την υπονόμευση της εκστρατείας της Κλίντον… Τώρα, σαν πρόεδρος πια, το ψόφιο κουνάβι κάνει ότι δεν τον ξέρει: ήταν ένας χαμηλόβαθμος εθελοντής λέει και είναι ψεύτης. Θα μπορούσε να πει «μα είναι έλληνας, δεν είναι αρκετό;»

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επιλήψιμο, εκτός απ’ το γεγονός ότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος σε προηγούμενη κατάθεσή του είχε κρύψει αυτά που λέει τώρα· πράγμα που επιβαρύνει τον ίδιο.

Μεγαλύτερο πρόβλημα (θα) έχει το ψόφιο κουνάβι απ’ το γεγονός ότι συνεργάτες του καταδικάζονται για ξέπλυμα (μέσω ακινήτων) χρήματος φιλορώσων ουκρανών «ολιγαρχών». Φαίνεται πως και η δική του δουλειά, σαν μπίζνεσμαν του real estate στο αμέρικα, τέτοια ήταν· ενδείξεις και υποδείξεις είναι γνωστές από καιρό. Το αν οι εισαγγελικές έρευνες θα βάλουν το δάκτυλο κατευθείαν στην τσέπη του διαβολικού-για-καλο-σκοπό προέδρου ή θα το πάνε γύρω γύρω είναι κάτι που θα φανεί. (Η ελληνική πολυπλόκαμη εξωτερική πολιτική δεν χρειάζεται ν’ ανησυχεί: ο ψόφιος κοριός συνάντησε και τον Pence, τον επόμενο αμερικάνο πρόεδρο, αν υπάρξει άδεια θέση πριν τις εκλογές του ’20…)

Ασυνήθιστο καθώς είναι σε τέτοιου είδους «κυκλωτικές κινήσεις», το ψόφιο κουνάβι γίνεται όλο και πιο διαφανές πέπλο των καραβανάδων, που είναι η πραγματική κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον. Τώρα που πάει “ταξίδι για δουλειές” στην ανατολική ασία, οι συνομιλητές του θα κοιτάνε με τα κυάλια τον αμερικανικό στρατό στα πέριξ.

Γιατί η (πρώην) «αυτοκρατορία» ζορίζεται πάντα…

(φωτογραφία: ο μελαχρινός στη μέση, δίπλα σ’ αυτόν με τα γυαλιά, είναι ο George Papadopoulos. Ο άλλος στην άκρη, στην κορυφή του τραπεζιού, ποιός είναι;)

Comments are closed.