Οι εχθροί του θεού

Σάββατο 7 Οκτώβρη. Η τρυφερή προσφώνηση «αγγελέ μου» μπορεί να απευθυνθεί το ίδιο σε άντρες και σε γυναίκες. Αυτό είναι η καθημερινή κοινωνική επιβεβαίωση της θεϊκής βούλησης.

Γιατί, ως γνωστόν, ο big boss έφτιαξε για πάρτη του έναν ολόκληρο στρατό από ανθρωπόμορφα φτερωτά πλάσματα, στα οποία έδωσε γυναικεία μορφή και ρούχα – και αντρικά ονόματα. Επιπλέον έφτιαξε έναν ακόμα μεγαλύτερο στρατό από άλλα πλάσματα, ένα είδος λευκών μωρών ανθρωποκλωσσόπουλων, με ξανθά μπουκλάκια, που ακόμα κι όταν εμφανίζονται τσίτσιδα δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι άφυλα, αμφίφυλα, ή το σκέφτονται. Αυτή η τελευταία στρατιά αποδεικνύει ότι ο μεγαλοδύναμος δεν είχε κανένα ταμπού του είδους «κάτω από 15 χρονών; Πα – πα – πα!!». Αντίθετα, προκειμένου να γεμίσει την παραδεισένια αυλή του με όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας σε ετοιμοπόλεμο προσωπικό, αυτά που λέγονται «φύλα» και «είδη» επί της γης τα ανακάτεψε όπως και όσο γούσταρε. (Μπορεί και να σκέφτηκε: αμάν πια με τους Αδάμ και τις Εύες! Ο.Κ., μια χαρά είναι, αλλά γιατί να στυλιζαριστώ; Ας αφήσω την δημιουργική τέχνη μου να ξεχυθεί…) Σκεφτείτε μόνο αυτό: έφτιαξε ένα πουλί (που μοστράρεται σαν «περιστέρι», ιπτάμενο ποντίκι δηλαδή) χωρίς να μας πει τι είναι. Αρσενικό; Θηλυκό; Ουδέτερο; Τρανσέξουαλ; Μάλλον το τελευταίο…

Μετά απ’ αυτά τα πασίγνωστα, ερώτηση: τότε γιατί σκούζει πάλι η κεντρική επιτροπή της συμμορίας με τα μαύρα, που δήθεν εκπροσωπεί τον big boss, για την διευκόλυνση της νομικής κατοχύρωσης της αλλαγής φύλου; Απάντηση: πρώτον, επειδή είναι παπάδες αλλά δεν είναι χριστιανοί· και δεύτερον: επειδή ζηλεύουν.

Πάνε να σκάσουν: το τρυφερό «αγγελέ μου» δεν θα το αξιωθούν ποτέ…

(Να και μία απ’ τις πολλές αποδείξεις: ο “ευαγγελισμός”. Γαβριήλ σαν «κωδικός» της αποστολής αναπαραγωγής του αφεντικού, Γαβριέλα σαν εικογράφηση. Καθότι την εμπιστευτική αποστολή με τον κρίνο την ανέλαβε το επιτελείο της επουράνιας αυλής, και μάλιστα υψηλόβαθμος αξιωματικός· για το φύλο, το ντύσιμο και τη “νομική υπόσταση” του οποίου – είναι σαφές – το μόνο που δεν απασχόλησε τον μεγαλόδυναμο ήταν η έγκριση των επί της γης εκπροσώπων του… Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, τέτοιες εικόνες δεν θα είχαν υπάρξει ποτέ!)

Comments are closed.