Απλή αναδημοσίευση (plus…)

Παρασκευή 20 Οκτώβρη. Ένας πληροφοριοδότης της γερμανικής αστυνομίας βαρύνεται με υποψίες ότι υποκίνησε τζιχαντιστές, μεταξύ αυτών τον δράστη της επίθεσης με το φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με 12 νεκρούς, ώστε να διαπράξουν επιθέσεις, μετέδωσαν ΜΜΕ.

Εφόσον οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για ένα νέο πλήγμα στις δυνάμεις επιβολής του νόμου, που πρόσφατα βρέθηκαν στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για τα «πολύ σοβαρά λάθη» τους.

Η αστυνομία της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας (δυτικά), για την οποία εργαζόταν ο πληροφοριοδότης, δεν σχολίασε τις πληροφορίες των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών η οποία περιήλθε στη γνώση του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD, ο πληροφοριοδότης ενθάρρυνε «αδιαλείπτως» τους τζιχαντιστές που ήθελαν να επιστρέψουν στη Συρία να «διαπράττουν επιθέσεις στη Γερμανία».

Η σχέση του με τον δράστη της επίθεσης στην αγορά του Βερολίνου, τον Τυνήσιο Ανίς Αμρί, ήταν στενότερη απ’ ότι πιστευόταν αρχικά. Αν και ήταν ήδη γνωστό ότι ο πληροφοριοδότης συνόδευσε τον Αμρί έως το Βερολίνο, επιπλέον τον είχε φιλοξενήσει πολλές φορές.

Αυτό μπορείτε να το βρείτε σε αρκετά ελληνικά καθεστωτικά sites…

Δεν θα έπρεπε να σας φαίνεται “πρωτότυπο”, εκτός αν ανήκετε σ’ εκείνους (όχι λίγους, αυτό είναι αλήθεια) που βολεύονται να νομίζουν ότι όταν υποστηρίζουμε απ’ το 2001 πως πίσω απ’ τις “σφαγές στο ψαχνό” κρύβονται μυστικές κρατικές υπηρεσίες, υποφέρουμε. Από ακατάσχετη “συνωμοσιολογία”. Να λοιπόν κάτι που διέφυγε σε μια ελάχιστη μονάδα ιστορικού χρόνου: ο χαφιές της γερμανικής αντιτρομοκρατικής “έσπρωχνε” κόσμο… Τι πάει να πει «έσπρωχνε κόσμο»; Μην κάνει κανείς τον χαζό: δούλευε και σαν «ιδεολογική καθοδήγηση» και σαν «οργανωτικός υπεύθυνος». Φρόντιζε να βρεθούν τα απαραίτητα, να καταστρωθεί το σχέδιο, φρόντιζε για την «ψυχολογική υποστήριξη» της επίθεσης, κλπ κλπ… (Έχουμε κι άλλα τέτοια, από άλλα μέρη του κόσμου – και από πηγές καθόλα αξιοσέβαστες. Ας πούμε: δικαστήρια. Ίσως κάποτε τα δημοσιοποιήσουμε… Ίσως, όμως, και όχι: αν είναι να καταναλώνονται όλα, τότε… )

Πάντως μόλις χτες γράφαμε: …Προφανώς ο κυρ Steinmeier δεν θέλει να αποκαλύψει το πως δουλεύουν σήμερα (ή πριν 10 ή 20 χρόνια) οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες…

Λοιπόν: είναι ντροπή και ξεφτίλα να σου απαλλοτριώνουν το μυαλό έτσι ώστε να μην καταλαβαίνεις αυτά που είναι εξόφθαλμα… ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ! Αν όχι για άλλους λόγους, οπωσδήποτε γι’ αυτόν: ζούμε στον 21ο αιώνα. Που σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να κρύβεται πίσω απ’ την αθωώτητα της άγνοιας ενόσω, ταυτόχρονα, έχει ένα υπετροφικό Εγώ υψωμένο ως τον ουρανό!!! Δεν μπορούν τα μυριάδες πρωτοκοσμικά Εγώ που “ξέρουν τα πάντα” να κρύβονται πίσω από ψεύτικα προπετάσματα “ε, τι να κάνω, με κορόιδεψαν”.

Όχι. Είναι ντροπή, είναι ξεφτίλα – είναι και ατιμία. Ας το παραδεχτούν οι πάντες: τρώμε τα παραμύθια περί “ισλαμικής τρομοκρατίας” επειδή αυτό βολεύει τον πρωτοκοσμικό ρατσισμό μας!

Comments are closed.