Troll εσωτερικής καύσης

Δευτέρα 5 Ιούνη. Κι όμως κυρίες και κύριοι: η θρυλική «γενοπ δεη» τάσσεται στο πλευρό του ψόφιου κουναβιού! Με μια ιστορική ανακοίνωση (παρακαλούμε μην την χάσετε, αρχειοθετείστε την, καλύτερα τυπώστε την και βάλτε την σ’ ένα μπουκάλι, να την βρουν οπωσδήποτε τα εγγόνια και τα δισέγγονά σας), κάποια σημεία της οποίας είναι τόσο δυσνόητα (ή ακατανόητα) ώστε να αναρωτιόμαστε αν έχουν γραφτεί υπό την επήρρεια αέριων ρύπων (κοινώς: ντουμάνι), ένα απ’ τα πιο καίρια προσοδικά / γραφειοκρατικά συνδικάτα του ελλαδιστάν θεωρεί ότι υπάρχει σε εξέλιξη μια παγκόσμια συνωμοσία: ειδικά εναντίον των λιγνιτωρυχείων της επιχείρησης! Η μόνη διαφορά, ίσως, της γενοπ-δεη απ’ τον ψοφιοκούναβο είναι ότι η πρώτη δεν είναι σίγουρη αν η συνωμοσία είναι κινεζικής προέλευσης – όπως ο δεύτερος.

Τι έχουμε, λοιπόν; Ο πληθυσμός του Πίτσμπουργκ (που αναγνωρίζει και δέχεται τη αντι-υδρογονανθρακική διεθνή συμφωνία) μετακομίζει στο Παρίσι· και το συνδικαλιστικό προσωπικό της γενοπ-δεη μετακομίζει στο Πίτσμπουργκ, όπου εγγράφεται στους εκλογικούς καταλόγους των συντηρητικών.

Ίνα εκπληρωθεί το ρηθέν υπό Ιερεμίου του προφήτου λέγοντος ότι οι κλιματικές αλλαγές στον πλανήτη θα προκαλέσουν μεγάλες και βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών…

Comments are closed.