Κεφαλοκλείδωμα πειθούς…

Τρίτη 27 Οκτώβρη. Το δημαγωγικό carpet bombing αυτής της γιγάντιας επιχειρήσης ψυχολογικού πολέμου, θα πρέπει κάποια στιγμή να περάσει απ’ το «θάνατος – θάνατος – θάνατος!» και το «φόβος – φόβος – φόβος!» στο «σωτηρία – σωτηρία –σωτηρία!» · μέσω των πρόχειρα τσεκαρισμένων και στην περίπτωση των mRNA προφανώς επικίνδυνων εμβολίων γενετικής μηχανικής. Υπό την κάλυψη της νομικής απαλλαγής των φαρμακοβιομηχανιών από κάθε συνέπεια απ’ τις παρενέργειες των εμβολίων τους… (Θα υπάρχει και το «τιμωρία – τιμωρία – τιμωρία» για όσους τολμήσουν να αρνηθούν τέτοια σωτηρία· αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τα ακριβή περιεχόμενά τους).

Τα αφεντικά, ξέροντας ότι μπορεί ακόμα και η πλειοψηφία των πρωτοκοσμικών υπηκόων να ανησυχεί γι’ αυτά τα εμβόλια έως να τα απορρίπτει, «συγκεντρώνουν όπλα» γι’ αυτήν την φάση του carpet bombing. Ο Π.Ο.Υ. έκλεισε ήδη συμβόλαιο με την πολυεθνική εταιρεία public relations Hill + Knowlton. Η εταιρεία αυτή είναι γνωστή από προηγούμενες επιτυχίες της: ήταν αυτή που πληρώθηκε για να υποστηρίξει την αμερικανική επίθεση στο ιράκ το 2001, και κατασκευάσε την «ιστορία» με την «νεαρή νοσοκόμα» που περιέγραψε το πως ο στρατός του ιράκ πέταγε τα μωρά στο πάτωμα ενός μαιευτηρίου και τα σκότωνε… Η «νεαρή νοσοκόμα» ήταν η κόρη του πρεσβευτή του κουβέιτ στην Ουάσιγκτον, και φυσικά ποτέ δεν είχε κάνει ο ιρακινός στρατός κάτι τέτοιο… Αντί οι ceo της Hill + Knowlton να καταλήξουν σε κάποια φυλακή για εσκεμμένη παραπληροφόρηση, μεγάλωσαν την φήμη τους στην κατασκευή «ψευδών ειδήσεων». Αυτό το προσόν τους είναι που χρειάζεται τώρα, για την προώθηση / επιβολή των εμβολίων.

Επιπλέον ο διευθυντής του Π.Ο.Υ. Tedros Ghebreyesus διόρισε διεθυντή σε μια καινούργια υπηρεσία (δημιουργήθηκε επί τούτου τον περασμένο Ιούλη) που λέγεται «ομάδα τεχνικών συμβουλών για συμπεριφορικές πληροφορίες σχετικές με τις επιστήμες υγείας» τον Cass Sunstein. Ο τύπος αυτός είναι ιδρυτής και διευθυντής του «προγράμματος συμπεριφορικών οικονομικών και κρατικής πολιτικής» στη νομική σχολή του Harvard, και έχει ενδιαφέρουσες (και χρήσιμες για τις περιστάσεις) απόψεις.

Για παράδειγμα, σε μια ανάλυσή του το 2008, ο κυρ Sunstein πρότεινε ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να πληρώνουν εγκάθετους για ψηφιακή «συνειδησιακή διείσδυση» σε σελίδες ομάδων αντιφρονούντων, για να δημιουργήσουν σύγχυση και να χαλάσουν την αξιοπιστία τους. Ταυτόχρονα, στην ίδια ανάλυση, ο κυρ Sunstein πρότεινε ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να πληρώνουν «ανεξάρτητες προσωπικότητες» για να κάνουν δηλώσεις υπέρ της, επειδή (έγραφε) ο κόσμος συχνά εμπιστεύεται τέτοιες περσόνες που τις θεωρεί σαν άσχετες με τα κυβερνητικά project. Να “επιστημονικές” απόψεις για την χειραγώγηση των υπηκόων που (ξανα)χρειάζονται!

Το γεγονός ότι ο νυν διεθυντής του Π.Ο.Υ. Tedros Ghebreyesus πριν πάρει αυτό το πόστο καλοπληρωνόταν απ’ τον κυρ Βασίλη (τον Άρχοντα Θυρών και Παραθύρων) για την συμμετοχή του σε δύο απ’ τα “μετωπικά” σχήματά του (GAVI και Vaccine Alliance), και ότι θεωρείται “άνθρωπος του Gates” πάντα, θα πρέπει να θεωρεί εντελώς συμπτωματικό…

Έχουμε και λέμε λοιπόν, για αρχή: επίκειται νέος ανελέητος βομβαρδισμός υπέρ των εμβολίων (δεν ξέρουμε με ακρίβεια πότε θα αρχίσει…), με διάφορα ψέμματα, αλλά και περσόνες του θεάματος να δηλώνουν κατενθουσιασμένες που θα εμβολιαστούν…

Τέτοιου τύπου θα είναι το «καρότο». Γιατί θα υπάρξει και μαστίγιο – γι’ αυτό προσεχώς….

Comments are closed.