Έφαγες την πτωμαΐνη σου;

Τρίτη 11 Αυγούστου. Το ότι η μάσκα είναι ένα «ενδιάμεσο» στάδιο για την εμπέδωση της πειθαρχίας στις προσταγές και τις νόρμες των αφεντικών της 4ης βιομηχανικής επανάστασης το αποκάλυψε (έμμεσα φυσικά) ο ίδιος ο ντόκτορ Fauci, πριν 1,5 μήνα. Όχι, δεν είναι οι μάσκες η καούρα του. Τα εμβόλια είναι! (Καθόλου παράξενο, δεν συμφωνείτε;)

Μιλώντας στο cnn στις 29 Ιούνη δήλωσε πως οι καλύτερες ελπίδες του είναι ότι το σωτήριο εμβόλιο θα είναι αποτελεσματικό κατά 70% με 75% (χωρίς να διευκρινίσει αν το υπόλοιπο 25% – 30% θα είναι απλά «αποτυχία» ή «αποτυχία με παρενέργειες»…). Αλλά, συνέχισε:

.. Με ένα τέτοιο ποσοστό επιτυχίας συν το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων δεν θέλει να εμβολιαστεί κατά του covid-19 δεν θα πετύχουμε ανοσία αγέλης… (Για τους ευαίσθητους φίλους της καραντίνας αυτόν τον όρο χρησιμοποίησε: «herd immunity». Αν νόμιζαν ότι φιλώντας τα genitals των φαρμακοβιομηχανιών και των κάθε είδους εκπροσώπων τους θα πετύχαιναν το «immunity» αλλά θα γλύτωναν το «herd» κορόιδα πιάστηκαν!)

Κατά τον δόκτορα, για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα της κοινωνικής άρνησης, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν περσόνες «αναγνωρίσιμες» απ’ τις κοινωνίες, με τις οποίες αυτές να ταυτίζονται: γνωστοί αθλητές, διάφοροι «ήρωες»… influencers εν πάσει περιπτώσει. (Δεν είπε για την πληρωμή τους, αλλά αυτά είναι αυτονόητα).

Εν τω μεταξύ, παράλληλα με αυτήν την «εκστρατεία γοητείας» (που θα είναι, απλά, η εμπροσθοφυλακή της καταστολής) πρέπει να σπάσει ο τσαμπουκάς. Και κυρίως, να εμποδιστεί η απόκτηση γενικής ανοσίας πληθυσμού με φυσικό τρόπο!

Αυτό ήταν απ’ την αρχή το κέντρο της τρομοεκστρατείας, κι όλων των άθλιων «επιχειρημάτων» των «ειδικών» του κράτους και των αφεντικών: το να αποφευχθεί η φυσική ανοσία έναντι ενός γενικά ακίνδυνου ιού, να συντηρηθεί τεχνητά ο τρόμος και η ανάγκη φαρμακευτικής σωτηρίας και επιτήρησης, ώστε να εδραιωθεί (για τις επόμενες δεκαετίες) το βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικο σύμπλεγμα.

Η Soo Aleman νοσοκομειακή γιατρός, πανεπιστημιακή και βασική ερευνήτρια στο γνωστό Karolinska Institutet της σουηδίας (όπου δεν παίζει η τιμωρία με τη μάσκα…), δίνοντας συνέντευξη στις 10 Ιούλη στον Freddie Sayers του “lockdowntv”, δέχτηκε την ερώτηση:

… Πώς εκτιμάτε το γεγονός ότι ενώ τα θετικά τεστ στη σουηδία αυξάνουν τον τελευταίο καιρό οι νοσηλείες και οι θάνατοι, αντίθετα, μειώνονται πάρα πολύ έντονα;

Μαντέψτε την απάντησή της, απάντηση που συχαίνονται σαν τις αμαρτίες τους όλα τα φερέφωνα του συμπλέγματος, ντόπια και ξένα:

Πράγματι έτσι συμβαίνει. Και ο λόγος είναι απλός: γίνονται τώρα πολύ περισσότερα τεστ. Στην Στοκχόλμη αυτά τα τεστ είναι δωρεάν, και μπορεί να τα κάνει όποιος θέλει. Αλλά δεν μας ανησυχεί η αύξηση των θετικών δειγμάτων αφού έχουμε ραγδαία μείωση τόσο των σοβαρών περιστατικών όσο και των θανάτων. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τάσεων δείχνει ότι πλησιάζουμε προς την φυσική γενική ανοσία του πληθυσμού – τώρα, με βάση τις έρευνές μας, σίγουρα ένα 30% την έχει, είτε με αντισώματα είτε, κυρίως, με τα T κύτταρα….

Καταλάβατε τι ρόλο παίζει η τρομο-βιομηχανία του «αμάν, αμάν, τα κρούσματα!» στα μέρη μας και όχι μόνο; Αντιστρέφει την πραγματικότητα και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την πορεία προς την χωρίς εμβόλια γενική ανοσία του πληθυσμού εναντίον της! Και υπέρ των συμφερόντων των big pharma!

Καταλάβατε τι σημαίνει εν προκειμένω αλλαγή συμπεριφοράς; Επιβεβλημένη αποβλάκωση σημαίνει!

(φωτογραφία: Vivere pericolosamente…)

Comments are closed.