Cyborg
Cyborg #21 - 06/2021

#21 - 06/2021

Ειρηνική χρήση των βιολογικών όπλων...

Ήταν “ανθρώπινο δημιούργημα” ο τσαχπίνης; Κι αν ναι τίνος; Κι αν ναι ξέφυγε κατά λάθος απ’ τον δημιουργό του; Ή αμολύθηκε επί τούτου;

Είναι ένα είδος θαύματος της καθεστωτικής προπαγάνδας το ότι οι αρχιερείς και αρχιδικαστές του κατηγορητηρίου περί “συνωμοσιολογίας” εναντίον όλων όσων τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις “αλήθειες” περί φονιά κωρονοϊού, ξαναρίχνουν μια δική τους βαριά θεωρία συνωμοσίας στη σκηνή. Επιδιώκοντας να είναι βόμβα μεγατόνων. “Ο Sars-CoV-2 διέφυγε απ’ το βιολογικό εργαστήριο της Wuhan” λένε οι ειδικοί επί των συνωμοσιών στην Ουάσιγκτον. “Κατά λάθος”. Δεν αποδίδουν πρόθεση, αλλά είναι έτοιμοι να φτιάξουν το κατηγορητήριο για δολοφονία εκατομυρίων εξ αμελείας.
Το Πεκίνο, απ’ την μεριά του, έχει την δική του θεωρία: τον τσαχπίνη τον έφεραν μαζί τους κάποιοι απ’ τους 200 αμερικάνους πεζοναύτες που συμμετείχαν στους στρατιωτικούς ολυμπιακούς αγώνες στη Wuhan μεταξύ 18 και 27 Οκτώβρη· άρα τον είχαν κολλήσει κάπου στο αμέρικα· άρα διέφυγε από κάποιο αμερικανικό βιολογικό εργαστήριο.

Ένα χρόνο μετά, και ύστερα από το πόρισμα ειδικής επιτροπής του Π.Ο.Υ. που έκανε επί τούτου έρευνα στη Wuhan ότι ο τσαχπίνης δεν είναι προϊόν γενετικής κοπτοραπτικής, συνεπώς ήρθε κατευθείαν (αλλά άγνωστο πως) απ’ τη μάνα φύση (από νυχτερίδες δηλαδή), η αναμέτρηση μεταξύ των κρατικών θεωριών συνωμοσίας δεν θα είναι ένα “αμφίρροπο ματς”! Η Ουάσιγκτον που έχει την πρωτοβουλία των “αποκαλύψεων” δεν επιδιώκει να γίνει αποδεκτή η θεωρία της απ’ τους πάντες. Θέλει, απλά, να μπορεί να την χρησιμοποιήσει η ίδια και οι σύμμαχοί της. Για να στριμώξει το κινεζικό καθεστώς απαιτώντας αποζημιώσεις με πολλά, πάρα πολλά μηδενικά, τα οποία το Πεκίνο φυσικά θα αρνηθεί, μαζί με το κατηγορητήριο και τις υποτιθέμενες “αποδείξεις”... Και τότε “θα αρχίσουν τα όργανα”!...

Είχαμε σχεδόν απ’ την αρχή το “θράσος” να υποστηρίξουμε ότι όχι ο ίδιος ο ασήμαντος τσαχπίνης αλλά η διαχείρισή του ήταν / είναι πεδίο γεωπολιτικής αναμέτρησης ανάμεσα στα δυτικά κράτη / καπιταλισμούς και το κινεζικό. Εξηγήσαμε διάφορες πλευρές αυτής της διαχείρισης που έμοιαζαν “μυστηριώδεις” πάνω σ’ αυτόν τον καμβά. [1Για μια συγκεντρωμένη ανάγνωση αυτής της “υγιειονομικής” αναμέτρησης του 4ου παγκόσμιου πολέμου, δες στο Sarajevomag.net τα σχόλια της ασταμάτητης μηχανής σε διαδοχικές ημέρες στα τέλη Δεκέμβρη του 2020, υπό τον τίτλο: Δύση εναντίον κίνας και το ανάποδο: η περίπτωση ενός τσαχπίνη.] Το γεγονός πως τώρα το ζήτημα της “καταγωγής” του Sars-CoV-2 εμφανίζεται ανοικτά σαν τέτοιου είδους σύγκρουση, επίσημα και καθαρά, δικαιώνει την άποψή μας· και γελοιοποιεί όλα τα πειθαρχημένα στρατιωτάκια του πολέμου κατά του αόρατου εχθρού αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ χειρότεροι διανοητικά και ηθικά απ’ τους φαντάρους διάφορων ευρωπαϊκών κρατών που το καλοκαίρι του 1914 ξεκινούσαν όλο χαρά για το μέτωπο... για να διαπιστώσουν γρήγορα ότι ήταν, απλά, κρέας για κανόνια, γεμίζοντας με τα κορμιά τους το ευρωπαϊκό έδαφος... Τώρα κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί πως για τα αφεντικά “είμαστε όλοι εν δυνάμει κρέας για...”

Η γεωπολιτική σύγκρουση της διαχείρισης του τσαχπίνη (δηλαδή κατά κύριο λόγο των υποτελών πληθυσμών στη δύση) είναι μόνο η συνέχεια της σύγκρουσης των κρατικών ερευνών για βιολογικά όπλα, με άλλα μέσα!!! Πράγματι, η μόνη δυνατότητα γενετικά κατασκευασμένου ιού (αδιάφορο αν προέρχεται από κινέζικο ή αμερικανικό ή ό,τι άλλο εργαστήριο) αναβλύζει απ’ τις στρατιωτικές έρευνες οπλοποίησης ιών και μικροβίων! Οι τεχνολογικοί βραχίονες των στρατών είναι που ενδιαφέρονται ειδικά για “μικροοργανισμούς επαυξημένης φονικότητας”, όπως επίσης και για “εμβόλια γενετικής μηχανικής” - όχι ο Ιπποκράτης και ο Ασκληπειός!!!
Όποιος, λοιπόν, μιλάει για “κατασκευασμένο ιό” μιλάει ταυτόχρονα για δύο πράγματα. Πρώτον, για τις βιοτεχνολογικές δυνατότητες να μεταλλάσσονται σχεδιασμένα τα κύτταρα ιών, βακτηριδίων (αλλά, φυσικά, και των ανθρώπων)... Και δεύτερον, τον μιλιταριστικό χαρακτήρα αυτών των βιοτεχνολογικών δυνατοτήτων, που σημαίνει στρατιωτικές χρηματοδοτήσεις νομιμοποιημένες κάτω από τίτλους του είδους “για την προστασία της δημόσιας υγείας σε περίπτωση φονικής πανδημίας” - για να νοιώθουν οι πληθυσμοί την ζεστασιά της κρατικής / στρατιωτικής αγκαλιάς....

Για να το πούμε με διαφορετικό τρόπο. Είτε ένας ιός είναι “κατασκευασμένος” από βιοτεχνολόγους είτε όχι, η αντιμετώπισή του στη δύση ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ  κατασκευασμένη, καθώς έχουμε μπει στην “4η βιομηχανική επανάσταση”· όχι πάνω στις γραμμές της φροντίδας για το “καλό των ανθρώπων”, αλλά πάνω στις γραμμές της στρατιωτικής (ή και πολεμικής) δράσης· που αφήνει, φυσικά, όλα τα περιθώρια κερδοφορίας στις εταιρείες, και ελέγχου πάνω στις κοινωνίες στα κράτη. Συνεπώς εκείνος που μιλάει για “κατασκευή” αντί για μια ακόμα φυσική διαδικασία (ως προς την δημιουργία ενός ιού) δείχνει άθελά του τα εντόσθια του καπιταλιστικού μιλιταρισμού.
Εν τέλει, η κρατικο/καπιταλιστική διαχείριση μιας “πανδημίας” (ή κατασκευή του μύθου για μια τέτοια) είναι πια η “ειρηνική εκδοχή” πολεμικών δυνατοτήτων και προετοιμασιών.

Cyborg 21

[...]

...η συνέχεια στο έντυπο τεύχος του Cyborg.
[ σημεία διακίνησης ]

Ziggy Stardust

Σημειώσεις

1 - Για μια συγκεντρωμένη ανάγνωση αυτής της “υγιειονομικής” αναμέτρησης του 4ου παγκόσμιου πολέμου, δες στο Sarajevomag.net τα σχόλια της ασταμάτητης μηχανής σε διαδοχικές ημέρες στα τέλη Δεκέμβρη του 2020, υπό τον τίτλο: Δύση εναντίον κίνας και το ανάποδο: η περίπτωση ενός τσαχπίνη.
[ επιστροφή]

κορυφή