Cyborg
Cyborg #28 - 10/2023

#28 - 10/2023

Η απόφαση της ε.ε.: ζήτω η “απελευθέρωση” GMO στους ανθρώπινους οργανισμούς!

Είναι ζήτημα που το έχουμε αναδείξει (όσο μπορούμε) και όχι μόνο μια φορά: οι “διεργασίες” και οι αποφάσεις σε επίπεδο ευρωπαϊκής ένωσης το καλοκαίρι του 2020. Αποφάσεις που αναγνώριζαν ότι τα περιβόητα “εμβόλια” ήταν ουσιαστικά αποτελέσματα γενετικής μηχανικής εφόσον “περιείχαν γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς / ΓΤΟ / GMO”...
Άλλους καιρούς που μοιάζουν μακρινοί σαν αιώνες πριν τέτοιες αποφάσεις θα ήταν απλά αδιανόητες. Ακόμα και η παραμικρή νύξη ότι πρόκειται να διοχετευτούν γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί στα ανθρώπινα σώματα θα είχε διαρρεύσει άμεσα, θα είχε κυκλοφορήσει παντού, και θα είχε προκαλέσει γενική κατακραυγή στους πληθυσμούς· και όχι μόνο με λόγια.
Σήμερα, όπου το “σήμερα” είναι η μετα-covid εποχή, ακόμα και η επίμονη δημοσιοποίηση του ζητήματος απ’ την μεριά μας με κάθε διαθέσιμο τρόπο χάνεται κάπου στην ομίχλη. Αυτή η σιωπή δεν μειώνει την σοβαρότητα του ζητήματος. Αντίθετα την μεγαλώνει.

Η νομοθεσία της ε.ε. σε σχέση με τα μεταλλαγμένα είδη (GMO), ήδη απ’ το 2001, προέβλεπε την απαγόρευση της κυκλοφορίας τους οπουδήποτε στο φυσικό περιβάλλον - κι ούτε λόγος για την χρήση τους ως “φάρμακα”, “εμβόλια” ή “χάπια” πάνω στο είδος μας! Αυτό θεωρούνταν απλά αδύνατο από ηθική κατ’ αρχήν άποψη... Ο λόγος της απαγόρευσής τους ήταν φυσικά η επικινδυνότητά τους. Παρά τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις των “ειδικών” και των εταιρειών που προωθούσαν τα GMO είδη (φυτά και ζώα) ότι η γενετική επέμβαση περιορίζεται στο κάθε φορά συγκεκριμένο είδος, κανείς δεν μπορούσε να υποστηρίξει στα σοβαρά ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες στην αλληλουχία των σχέσεων μεταξύ διαφορετικών ειδών. Ούτε καν μπορούσε να υποστηριχτεί ότι ένα μόνο μεταλλαγμένο είδος, χρησιμοποιούμενο για την διατροφή (για παράδειγμα) άλλων ειδών (ζωοτροφές, ανθρώπινα τρόφιμα) δεν θα έχει συνέπειες μετά από 5, 10, ή 20 χρόνια.

Όλες αυτές οι ισορροπίες ανάμεσα στα γενικά κοινωνικά συμφέροντα και την προστασία των οικοσυστημάτων απ’ την μια μεριά και τα συμφέροντα μιας χούφτας βιοτεχνολογικών εταιρειών απ’ την άλλη, κατέρρευσαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, μέσα σε μια “στιγμή” από ιστορική άποψη, το καλοκαίρι του 2020. Κάτω απ’ την σκηνοθεσία της “έκτακτης υγιειονομικής ανάγκης”...
Όμως ακόμα κι αν ο Sars-CoV-2 απειλούσε να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα (είχε ήδη αποδειχθεί το εντελώς αντίθετο!!), ακόμα κι αν η μαζική χρήση GMO στα ανθρώπινα κορμιά ήταν μια απ’ τις πιθανολογούμενες “σωτηρίες”, δεν θα έπρεπε άραγε τα υποκείμενα, οι μάζες των υπηκόων, να είναι πλήρως ενημερωμένοι γι’ αυτό; Θα έπρεπε!!! Δεν θα έπρεπε ενώπιον του κοινού να έχουν ερευνηθεί κι όλες οι υπόλοιπες δυνατότητες πρόληψης, όπως για παράδειγμα τα κλασσικού τύπου εμβόλια (με τον απενεργοποιημένο ιό) που φτιάχτηκαν από κινέζους ειδικούς νωρίτερα απ’ ότι τα δυτικά / GMO; Θα έπρεπε!!! Δεν θα έπρεπε να ληφθούν σοβαρά οι τεκμηριωμένες προτάσεις για ήπιες αλλά αποτελεσματικές θεραπείες για εκείνους που αρρώσταιναν σοβαρά; Θα έπρεπε!!! Δεν θα έπρεπε οι μάζες να ενημερωθούν με ακρίβεια για τις πιθανές παρενέργειες των GMO μέσα τους (σοβαρές παρενέργειες που ήταν ήδη γνωστές όχι μόνο μεταξύ των κατασκευαστών των “εμβολίων” αλλά και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, σίγουρα στον αμερικανικό FDA), έτσι ώστε να αποφασίσουν αν θα εκτεθούν σ’ αυτές ή όχι; Θα έπρεπε!!!

Τίποτα απ’ αυτά δεν έγινε εκείνο το καλοκαίρι. Έγινε το ακριβώς αντίθετο. Το τι ήταν πραγματικά τα “εμβόλια νέας τεχνολογίας”κρύφτηκε από εκείνους σε βάρος των οποίων θα χρησιμοποιούνταν. Κι ωστόσο ήταν πολλοί, στα ανώτερα επίπεδα της εξουσίας, που ήξεραν!!!
Οι 705 ευρωβουλευτές, και όλοι οι βοηθοί, γραμματείς, συνεργάτες τους, κλπ·
Όλοι οι βουλευτές των ευρωπαϊκών κοινοβουλίων (όπως θα δούμε στη συνέχεια)·
Όλοι οι πρωθυπουργοί ή πρόεδροι των ευρωπαϊκών κρατών·
Και όλοι οι “έμπιστοι” γνωστοί τους...

Η απόδειξη ότι ήξεραν είναι το κείμενο της τελικής απόφασης που δημοσιεύουμε ολόκληρο στην επίσημη μετάφρασή του στα ελληνικά, σαν ντοκουμέντο. Το ίδιο κείμενο είναι η απόδειξη του ΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ απ’ τα 450 εκατομμύρια των ευρωπαίων αιχμάλωτων και όχι μόνο, αλλά επίσης είναι απόδειξη του ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ! 
Ήταν ένα προμελετημένο κτύπημα στην “καρδιά” των εμποδίων κατά της επιβολής της γενετικής μηχανικής στον πλανήτη: στο ανθρώπινο είδος!!! Απ’ την στιγμή που αυτό το κτύπημα θα πετύχαινε, απ’ την στιγμή που με ψέμματα, ψυχοσυναισθηματική βία και πλήρη άγνοια οι ανθρώπινοι πληθυσμοί θα υποχρεώνονταν να υποστούν γενετική παρέμβαση, όλοι οι δρόμοι για την γενετική τροποποίηση άλλων ειδών θα ήταν ανοικτοί. Αυτό βρισκόταν πίσω απ’ την προμελέτη.
Το κτύπημα στην “καρδιά” πέτυχε εν μέρει, αλλά δεν έχει τελειώσει. Χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν και πεθαίνουν εξαιτίας των παρενεργειών. Εκατοντάδες χιλιάδες υπέφεραν και υποφέρουν εξαιτίας του σακατέματος. Εν τω μεταξύ η ίδια ε.ε. που άνοιξε την πόρτα το 2020 ετοιμάζεται τώρα να γκρεμίσει τα πάντα, να εξαφανίσει κάθε εμπόδιο ώστε οποιοδήποτε έμβιο είδος να γίνει στόχος των “νέων γονιδιακών τεχνικών”.
‘Ήταν και παραμένει κανονική κήρυξη πολέμου απ’ την μεριά των αφεντικών του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος. Παρά τις μόνιμες προσπάθειες λήθης, παρά τις κοινωνικές απωθήσεις, παρά τους φόβους, απ’ την μεριά μας έχουμε “σηκώσει το γάντι” αυτού του πολέμου.

Κάντε λοιπόν τον κόπο να διαβάσετε αυτό το όχι μεγάλο, γραφειοκρατικό κείμενο, που ξεχυλίζει από θανατοπολιτική! (Σε διάφορα σημεία το σχολιάζουμε...)

Ziggy Stardust

Cyborg #28
Cyborg #28

Προφανώς δεν είναι γνωστό, αλλά ο μαζικός πλατφορμιασμός των πληθυσμών θεωρείται απ’ την σχετική τεχνο-γραφειοκρατεία ως η “φάση 3” των “κλινικών δοκιμών”.

Συνεπώς η αναφορά της απόφασης δεν σχετίζεται με κάποιες “δοκιμές” αλλά με την μαζική χρήση των “γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών”, όπως ξεκαθαρίζεται απ’ την αρχή...

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2020/1043 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
της 15ης Ιουλίου 2020
σχετικά με τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών με φάρμακα
για ανθρώπινη χρήση που περιέχουν ή αποτελούνται από γενετικώς τροποποιημένους οργανισμούς και τα οποία προορίζονται
για τη θεραπεία ή την πρόληψη της νόσου από κορωνοϊό (COVID-19) και με την προμήθεια τέτοιων φαρμάκων

Cyborg #28

Όλα τα κοινοβούλια ήξεραν και είχαν εγκρίνει... Πώς; Με ποιές διαδικασίες;; Ξέρετε κάτι; Το πιθανότερο είναι ... “στη ζούλα”... Και φυσικά δεν πρόκειται να απαντήσουμε την εύλογη απορία “μα καλά, ήξεραν τι είναι και πήγαν να το κάνουν”; Αν κάτι χαρακτηρίζεται “κλινική δοκιμή”, τότε έχει και placebo group...

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,

Έχοντας υπόψη την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,
Κατόπιν διαβίβασης του σχεδίου νομοθετικής πράξης στα εθνικά κοινοβούλια,
Αφού ζήτησαν τη γνώμη της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής,
Αφού ζήτησαν τη γνώμη της Επιτροπής των Περιφερειών,
Αποφασίζοντας σύμφωνα με τη συνήθη νομοθετική διαδικασία [1Θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 10ης Ιουλίου 2020 (δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα) και απόφαση του Συμβουλίου της 14ης Ιουλίου 2020.],

Εκτιμώντας τα ακόλουθα:

(1) Η νόσος από κορωνοϊό (COVID-19) είναι μια λοιμώδης νόσος η οποία προκαλείται από έναν κορωνοϊό που ανακαλύφθηκε πρόσφατα. Στις 30 Ιανουαρίου 2020, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε την επιδημική έξαρση κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε διεθνές επίπεδο. Στις 11 Μαρτίου 2020, η ΠΟΥ χαρακτήρισε τη νόσο COVID-19 πανδημία.

[...]

...η συνέχεια στο έντυπο τεύχος του Cyborg.
[ σημεία διακίνησης ]

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

(1) Θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 10ης Ιουλίου 2020 (δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα) και απόφαση του Συμβουλίου της 14ης Ιουλίου 2020.
[ επιστροφή ]

κορυφή