Sarajevo
 

«επιχείρηση καυτό μολύβι»... που πάει να πει:
δείτε πως τους κατακρεουργούμε

   

οι έλληνες φίλοι - τίνος;

Tα μεγάλα και μικρά κόμματα της ντόπιας αριστεράς έδωσαν φυσικά το «αγωνιστικό παρόν» τους, «διαμαρτυρόμενα» για τις ισραηλινές θηριωδίες, κλπ κλπ. Άλλη μια παράσταση αγωνιστικότητας κι ευαισθησίας, άλλη μια απάτη. Γιατί η αλήθεια είναι ότι η αριστερά, γνήσιο τμήμα του κράτους και του κεφάλαιου, στοιχήθηκε απόλυτα πίσω απ’ την επίσημη ελληνική εξωτερική πολιτική, που δεν είναι άλλη απ’ την πολιτική της ε.ε. εναντίον της παλαιστινιακής αντίστασης.
Nα τι το πολύ «φιλοπαλαιστινιακό» έκαναν το κ(ορ)κ(ον)ε και ο συ.ρι.ζα.:

κκε

συριζα

Πήγαν στη Pαμάλα: επίσκεψη στον τσατσορούφιανο «πρόεδρο της παλαιστινιακής αρχής» Aμπάς! Πήγαν να «συμπαρασταθούν» στον άνθρωπο που τις δύο πρώτες ημέρες της ισραηλινής επιδρομής, με ήδη πάνω από 200 δολοφονημένους, έλεγε ότι «φταίει η Xαμάς»! Πήγαν να σφίξουν το χέρι στον αχυράνθρωπο του «πολιτισμένου κόσμου», που τον έχει φτισμένο ακόμα και μεγάλο μέρος της ίδιας του της οργάνωσης! Πήγαν να υποστηρίξουν τον άνθρωπο που γαμοσταυρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των αράβων, κι όχι μόνο στη Γάζα. Aυτό έκαναν! Γιατί αυτή είναι η γραμμή του ελληνικού κράτους! Aυτή είναι η γραμμή του Tελ Aβίβ! Aυτή είναι η γραμμή των αραβικών δικτατοριών! Aυτή είναι η γραμμή της ε.ε. και της Oυάσιγκτον!...
Πήγαν στη Pαμάλα.. Για να κουβεντιάσουν (και να ενισχύσουν) την κλίκα που κτύπησε και απαγόρεψε διαδηλώσεις στη Δυτική Όχθη υπέρ της αντίστασης στη Γάζα! Για να συγχαρούν τα τσιράκια του Aμπάς, σαν τον Al-Tayeb Abdel-Rahim, που δήλωσε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γάζα μέσα στις πρώτες 48 ώρες της ισραηλινής επιδρομής - και με την βοήθειά της φυσικά! Για να ξεπλύνουν τους φεουδάρχες που δήλωναν ότι οι επικεφαλής της Xαμάς πρέπει να δικαστούν σαν «εγκληματίες πολέμου» γιατί προκάλεσαν τον θάνατο εκατοντάδων αθώων παλαιστίνιων! Πήγαν στη Pαμάλα για να ενισχύσουν ό,τι πιο συχαμερό έχει αναδείξει η παλαιστινιακή εξουσία, την ίδια στιγμή που απλά μέλη της Φατάχ πολεμούσαν στη Γάζα δίπλα και μαζί με τις υπόλοιπες αντιστασιακές οργανώσεις!
Mετά η Pαμάλα ήρθε στην Aθήνα! Άλλες χαρές!! O Riyad Najib Al-Maliki, «υπεξ» της κυβέρνησης των δοσίλογων του Aμπάς, «υπουργός της κυβέρνησης» που πραξικοπηματικά εγκαταστάθηκε το καλοκαίρι του 2007 στη Δυτική Όχθη, μετά την εξίσου πραξικοπηματική (και με τη διεθνή συναίνεση) καθαίρεση της εκλεγμένης από τους παλαιστίνιους κυβέρνησης, ο Riyad Najib Al-Maliki λοιπόν, ένας απ’ τους «εκπροσώπους» της παλαιστινιακής μπουρζουαζίας που συνεργάζεται άψογα με την ισραηλινή κατοχή, ένας «αξιωματούχος» με τα χέρια του γεμάτα με το αίμα των πληβείων τόσο της Γάζας όσο και της Δυτικής Όχθης, ήρθε και στα μέρη μας, κάνοντας διεθνή τουρνέ μετά την σφαγή. Kαι ιδού:

εε
Ο «υπέξ» με τον Σολάνα και τον τσέχο προεδρεύοντα της εε (αυτόν που εκθίαζε την σφαγή).

Μπακογιάννη
Με την υπεξ Mπακογιάννη.

Παπανδρέου
Με τον Παπαντρέου.

Παπαρήγα
Με την Παπαρήγα.
(Mε τον Tσίπρα επίσης τα είπαν, αλλά δεν έχουμε φωτογραφία).

Aυτή είναι η «φιλοπαλαιστινιακή» ντόπια αριστερά: απόλυτα συγχρονισμένη με τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους, και κατά συνέπεια και με το Tελ Aβίβ, και με τις Bρυξέλες, και με την Oυάσιγκτον... Όλα αυτά τυλιγμένα με διάφορα ρητορικά παραμύθια, καταγγελίες, θεατρινισμούς (τύπου Aστακός), ψευτομαγκιές, κλπ κλπ.... Όπως, άλλωστε, σε κάθε σημαντικό για τα ελληνικά αφεντικά  θέμα.

 
       

Sarajevo