To δόγμα των μεταλλάξεων

Πέμπτη 14 Απρίλη>> Υπάρχει στη βιολογία (και, κατά συνέπεια, στους βιοτεχνολόγους) ένα «βασικό δόγμα», που κατάγεται απ’ το 1958 κι απ’ τον ευγονιστή (και νομπελίστα) Francis Crick (μαζί με τον Watson υποστήριξαν την δομή του dna σαν διπλή έλικα). Σύμφωνα μ’ αυτό το δόγμα στα κύτταρα η «ροή πληροφοριών» γίνεται απ’ τα νουκλεϊνικά οξέα (: DNA) προς τα ριβοσώματα (RNA), που στη συνέχεια παράγουν τις κάθε φορά οριζόμενες πρωτεϊνες (που αποτελούν εκφράσεις της ζωής) – και ποτέ η «ροή πληροφοριών» δεν γίνεται ανάποδα. Θα ήταν εύλογο να αναρωτηθεί κάποιος «και πως είστε τόσο σίγουροι;» δεδομένου ότι η ζωή των κυττάρων παραμένει ακόμα μυστηριώδης, ενώ το «βασικό δόγμα» βρωμάει ιδεολογία ιεραρχίας: οι θεωρούμενες πιο «απλές» μορφές υπακούουν στις πιο σύνθετες…

Η χυδαία εκλαϊκευση αυτού του «βασικού δόγματος» πέρασε την πιάτσα στη διάρκεια των πλατφορμιασμών. Διάφοροι παπαγάλοι «απαντούσαν» στην διαπίστωση ότι δεν πρόκειται για «εμβόλια» αλλά για πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης / μετάλλαξης των (ανθρώπινων) κυττάρων λέγοντας: «αυτά είναι μαλακίες, μετάλλαξη είναι η αλλαγή του DNA των κυττάρων, ενώ εδώ πρόκειται μόνο για την αλλαγή του RNA που δεν έχει σχέση με το DNA»….

Αν θυμάστε (;;;) η ασταμάτητη μηχανή είχε υποστηρίξει τεκμηριωμένα τρία πράγματα. Πρώτον, ότι οι γενετιστές, που έβρισκαν ανυπέρβλητες δυσκολίες στο χακάρισμα του DNA (παρότι για εμπορικούς λόγους αυτό ακριβώς εφαρμόζεται, με ολέθριες συνέπειες∙ αν δεν την ξέρετε ήδη συγκρατείστε την τεχνολογία, θα την ακούτε τακτικά: crisp/cas9…) όταν ανακάλυψαν ότι μπορούν να χακάρουν ευκολότερα το RNA (με τις πλατφόρμες τους) αλλάζοντας την πρωτεϊνική παραγωγή των κυττάρων, άναψαν καπνογόνα: θα μπορούσαν να μεταλλάσσουν την κυτταρική λειτουργία (και, κατά συνέπεια, την λειτουργία του οργανισμού…) γλυτώνοντας χρόνο, κόπο και χρήμα!!! Δεύτερον είχαμε υποστηρίξει ότι αυτό το «βασικό δόγμα» έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει (με αποδείξεις τους κορωνοϊούς και τον HIV) και ότι, αντίθετα απ’ το «βασικό δόγμα», το κυτταρικό RNA στο ριβόσωμα και το DNA στον πυρήνα βρίσκονται σε «διάλογο», έτσι ώστε αλλαγές στο πρώτο να προκαλούν αλλαγές στο δεύτερο. Και τρίτον είχαμε υποστηρίξει ότι οι ειδικοί των αφεντικών προσπαθούν να εξαφανίσουν τον ιστορικά βεβαρημένο όρο «μετάλλαξη» περιορίζοντάς τον στο χακάρισμα του DNA, ενόσω τα κύτταρα είναι ενιαία σύνολα και μπορούν να χακαριστούν / μεταλλαχτούν και με άλλους τρόπους.

Ψύλλοι στ’ άχυρα; Εξεζητημένες πληροφορίες; Όπως θα δείτε στη συνέχεια καθόλου! (Και να γιατί το «δεν ακουμπάμε τα εμβόλια» είναι μια ολέθρια στάση από πολιτική, κοινωνική και ζωϊκή στάση). Μια καθόλα επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στις 25 Φλεβάρη του 2022, από βιολόγους και όχι μόνο του σουηδικού πανεπιστημίου του Lund (φωτογραφία επάνω), απέδειξε οριστικά ότι η πλατφόρμα γενετικής τροποποίησης των κυττάρων των φαρμακομαφιών pfizer/biontech όταν φτάσει στο συκώτι (πράγμα σίγουρο!) επηρεάζει με τέτοιο τρόπο το «φυσικό» ανθρώπινο RNA ώστε να προκαλείται «παρέμβαση» στο DNA… Και μάλιστα σε μια συγκεκριμένη περιοχή του ανθρώπινου DNA που ονομάζεται “Line-1”. (Για να πούμε πιο σωστά: η έρευνα έγινε σε ηπατικά κύτταρα – το ίδιο είναι πολύ πιθανό ότι συμβαίνει και σε κάθε άλλο κύτταρο…) H διαδικασία αυτή, της μεταφοράς αλλαγών από το κυτταρικό RNA στο DNA, λέγεται «αντίστροφη μεταγραφή» (reverse transcription) και ήταν ήδη γνωστή∙ και είναι πολλές οι έρευνες αυτά τα δύο χρόνια που έχουν πιθανολογήσει ισχυρά ότι αυτό προκαλούν οι «πλατφόρμες». Η έρευνα των πανεπιστημιακών του Lund το απέδειξε χωρίς καμμία αμφισβήτηση. Προσθέτοντας κι αυτό: οι δοκιμές της συγκεκριμένης πλατφόρμας σε ζώα είχε προκαλέσει ηπατίτιδες… Σας το είπε κανείς;

Πρώτο συμπέρασμα, κραυγαλέο, αναμφισβήτητο: η μαζική επιβολή των πλατφορμών mRNA είναι μαζική παρέμβαση στο ανθρώπινο DNA. Εξαιτίας της θεμελιώδους άγνοιας των γενετιστών; Ή εξαιτίας δόλου; Προς το παρόν διαλέγετε και παίρνετε. Αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εκεί.

Τι είναι η “Line-1” στο ανθρώπινο DNA στην οποία επιτίθεται τελικά το συνθετικό mRNA των πλατφορμών; Είναι ένα τμήμα της γονιδωματικής αλληλουχίας, ένα «γονίδιο» όπως λένε οι βιολόγοι, για το οποίο έχει αναγνωριστεί ότι είναι υπεύθυνο για τις επισκευές του DNA όταν κάπου παθαίνει κάποια ζημιά! Με άλλα λόγια, είτε από άγνοια είτε από δόλο (…) εκτός απ’ το χακάρισμα του ανοσοποιητικού χακάρεται και το «κέντρο» των κυττάρων, το “μηχανουργείο” τους αν μας επιτρέπεται ο παραλληλισμός, στο σημείο που τα εμποδίζει να αυτο-επισκευαστούν, όπως είναι η φυσική δυνατότητά τους… Τι σημαίνει αυτό το δεύτερο; Ελπίζουμε να μην δυσκολεύεσθε να το καταλάβετε: περισσότερες αρρώστιες, και μάλιστα αρρώστιες που θα μπορούν να χαρακτηριστούν γενετικές∙ έτσι ώστε να απαιτείται «γενετική παρέμβαση / θεραπεία»!!!

Τί συμπτωση! Αυτό ακριβώς είναι το μοντέλο της «ιατρικής» και της «φροντίδας υγείας» στην 4η βιομηχανική επανάσταση! Τί σύμπτωση!!! Αυτό είναι το πλάνο κερδοφορίας και ελέγχου του κοινωνικού εργοστάσιου απ’ τα αφεντικά του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και τους συμμάχους τους!

Τί σύμπτωση!! Το γενικό πλαίσιο της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης εξυπηρετείται άψογα!!!

Comments are closed.