Η πολιτική του «δράκου»

Δευτέρα 3 Γενάρη>> Στις 16 Απρίλη του 2020 το Πεκίνο είχε χρεώσει στον τσαχπίνη 4.632 θανάτους. Δυο ή τρεις μήνες νωρίτερα η δυτική δημαγωγία ήθελε να πεθαίνουν οι κινέζοι σαν τις μύγες, κατά χιλιάδες, και το καθεστώς να «κρύβει τα πτώματα» (σε αντίθεση με την δυτική «ειλικρίνεια» που μόστραρε φορτηγά με φέρετρα και ανοικτούς τάφους…). Στις 16 Απρίλη του 2020 η δυτική δημαγωγία είχε πια στραφεί στον εαυτό της, και δεν είχε όρεξη να αμφισβητήσει τον κινέζικο απολογισμό. Ούτε στις 17 Απρίλη του 2020, ούτε στις 17 Απρίλη του 2021, ούτε χτες: μέσα σε παραπάνω από 1,5 χρόνο, κι ενώ ο Βασιλιάς Θάνατος διαφεντεύει τις δυτικές κοινωνίες εκεί, στο 1/5 του παγκόσμιου πληθυσμού, χρεώθηκαν μόλις άλλοι 4 (τέσσερεις) θάνατοι στον τσαχπίνη! Χτες ήταν 4.636… Όσο για τα θρυλικά «κρούσματα»; Πότε πότε μπορεί να ήταν 100 ή 200 όλα κι όλα (σε 1,4 δισεκατομμύρια ψυχές)… Παράδοξο ή όχι κανένας δυτικός δημαγωγός δεν τόλμησε να ξαναπεί ότι «κρύβουν τα πτώματα» ή ότι «κλέβουν στο μέτρημα»! Αλλά και κανένας δυτικός υπήκοος δεν αναρωτήθηκε «μα πως στο διάολο τα καταφέρνουν;».

Η ανύπαρκτη απορία (δείγμα, ασφαλώς, ενός ήδη εδραιωμένου αντι-σινικού ρατσισμού) θα γινόταν ακόμα πιο δηλητηριώδης αν οι δυτικοί υπήκοοι μάθαιναν ότι ενώ 3 τουλάχιστον παραδοσιακά εμβόλια ήταν έτοιμα απ’ το καλοκαίρι του 2020 (ταυτόχρονα με τα «έτοιμα» δυτικά γενετικής μηχανικής, πράγμα που αποδείκνυε ότι δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα ταχύτητας για τα δεύτερα…) το κινέζικο καθεστώς ΔΕΝ εμβολίαζε τους υπηκόους του!! Τόσο επικίνδυνο θεωρούσε τον τσαχπίνη! Ενώ τα κινεζικά φαρμακο-εργοστάσια δούλευαν στο φουλ, όλη σχεδόν η παραγωγή γινόταν εξαγωγή! Απόδειξη, αν χρειαζόταν ακόμα κάποια, πως το «κακό» και η διαχείρισή του δεν είχαν σχέση με πραγματικούς κινδύνους δημόσιας υγείας, αλλά με πραγματικότατες εκστρατείες επιρροής στον πλανήτη. Όχι μόνο ΔΕΝ εμβολίαζε υποχρεωτικά τους υπηκόους του το Πεκίνο αλλά έφτασε στο σημείο (κάποια στιγμή) να πει πως όποιος θέλει-να-εμβολιαστεί θα πρέπει να πληρώνει το εμβόλιο! Τόσο φονιάς ήταν ο Sars-Cov-2… το 2020… στην μακρινή και εξωτική κίνα…

Τα πράγματα άλλαξαν στις αρχές της άνοιξης του 2021 – πάντα μακριά από ανύπαρκτες δυτικές απορίες, αλλά εμφανώς δημόσια.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.